Fordelene ved å leie minilager!

Fordelene, ja hva er de?

«Hah! Endelig har jeg leid minilager, så nå får jeg plass til alt rotet og skrotet mitt» *Gnir seg i hendene*.

Kanskje er det dette du ser for deg når du hører at naboen har leid minilager?

Neida, sannheten er faktisk en helt annen! De fleste som leier et minilager gjør det for å lagre fullt brukbare ting. Sesongbasert hobbyutstyr, sesongbaserte redskaper og verktøy, fotografier, møbler, elektronikk, antikviteter osv.

Hvem leier minilager og hvorfor?

Bedrifter

Å leie bedriftslokaler er som regel dyrt! Skal mye av plassen benyttes til oppbevaring kan det fort bli trangt, rotete, og gå på bekostning av effektivitet og plass.

Et minilager kan gi en sikker og kostnadseffektiv måte for bedrifter å arkivere konfidensielle dokumenter, som f.eks arbeidskontrakter og skatteopplysninger. For å redusere rot på stedet og sikre at filer lagres trygt bør bedrifter velge et sikkert og temperaturregulert lager.

Er bedriftslokalet like godt organisert som et loppemarked kan det fort gi et dårlig inntrykk.

Hvis bedriften har ekstrautstyr, kontorrekvisita eller liknende, kan et egnet minilager være et godt alternativ. Å ha et eksternt sted, for å lagring av ekstra forretningsrelaterte elementer, vil bidra til å holde arbeidsmiljøet ditt organisert og se bra ut når kundene besøker bedriften.

Private

Ofte er private som leier et minilager mennesker som går gjennom en eller annen forandring i livet sitt. Det kan være ulike årsaker til forandringene, her er 7 eksempler:

Skilsmisse eller brudd på samboerskap.

Brudd og skilsmisse er tøffe tak, en av partene må som regel flytte ut av felles hjem og finne seg nytt bosted.

Den ene av de som flytter ut har i de fleste tilfeller eiendeler som også følger med på lasset, men hvor skal tingene ta veien? Minilager er løsningen mens en finner ut av ting!

Man kan leie et minilager på månedlig basis og avbryte når man har et nytt sted å bo. Der er det mange sikkerhetsfunksjoner som vil holde dem trygge i denne overgangsfasen.

Ta kontakt med oss i EuroBox så finner vi en lagerløsning mens ting ordner seg! Eller bestill lageret her.

Nedgradering av boforhold

Endelig kommer pensjonsalderen! Et langt liv med jobb er over. Nå kan du endelig høste fruktene og nyte glade dager som pensjonist.

Men det var dette huset da, det er stort og upraktisk nå som alderen tærer på. Det trenger noen som kan ta vare på det, og dere trenger et sted som ikke trenger å vedlikeholdes så mye.

Men hva gjør du med alle tingene deres, dere har jo så mye og mye dere ikke ønsker å selge eller gi bort.

I mange tilfeller vil pensjoneringen bety en nedgradering av boforhold, enkelte ønsker å flytte til noe mer praktisk på eldre dager, kanskje bor dere i et stort hus som trenger mye vedlikehold og ønsker dere således noe enklere som en leilighet.

Enten du trenger å lagre et helt hjem eller bare noen få bokser, finnes det minilagere for å møte dine behov, la EuroBox minilager ta seg av tingene dine. Kontakt oss her, eller bestill ditt minilager her.

Selge for å reise

Noen savner palmesus, bølgeskvulp og varme netter!

Kanskje har drømmen om å reise vart en stund, enkelte tar grep for å realisere drømmen. Å velge å selge hjemmet sitt for å bruke noe på finansiering av turene kan være en mulighet for den vågale og eventyrlystne, da er et minilager et flott sted å beholde de sentimentale gjenstandene man ønsker å beholde.

Hvordan du benytter deg av pengene ved bolig salg får være opp til deg, det vi kan hjelpe deg med er å lagre tingene dine dine i en kortere eller lengre periode!

Bod for vinter og sommertid.

En fin sommer er over! Hva gjør vi med alle sommer tingene og hagemøblene?

Sesongene er varierte i temperatur og forhold. Hvis du bor i et område med tøffe vinterforhold, er det en god ide å beskytte ute-møbler, hageutstyr, svømmebasseng og andre sommer-relaterte ting. Vurder et innendørs minilager hvis du har elementer som er følsomme for værendringer eller skade.

Du kan også ha behov for lagring etter en lang og fin vinter, med gode skiforhold, et minilager passer perfekt for lagring av Snowboard, Ski, og annet.

Re-organisering av hjemmet

Hvis tingene dine overtar og gjør det vanskelig å bevege seg fritt hjemme, kan leie av et eget minilager hjelpe. Et romslig og organisert boareal gjør at du vil føle deg mer komfortabel og lykkelig i ditt hjem.

Lagring for sport eller hobbyutstyr

Hobbyer kan gi store gleder i hverdagen og være en viktig del av livet. Ville det ikke være praktisk å ha et eget sted for sportsutstyret ditt? Kanskje golfer du i sommersesongen, minilager er en perfekt lagringsenhet for å holde tingene dine trygge i halvåret du ikke kan benytte deg av dem.

Flytte hjem til familie etter studietiden

Studietiden er en tid hvor man også opparbeider seg eiendeler og ting. Om man da trenger et opphold hos foreldre eller andre familiemedlemmer i overgangen til jobb og ny bolig, kan det være en ide å skaffe seg et minilager. Familien har kanskje ikke plass til alle eiendelene dine, en selvlagringsenhet løser dette problemet ved å gi deg plassen du trenger i perioden du bor hos familien din.

Som du ser, er minilager et produkt for mange ulike forhold, det er ikke først å fremst produktet vi ønsker å selge. Det er fordelene du drar nytte av ved leien av et minilager hos oss i et hektisk liv, vi ønsker å selge.

Hva er grunnen din til at du ser etter minilager? Et retorisk spørsmål selvfølgelig! Det vet du best, og vi er ikke nysgjerrige, vi garanterer derimot sikker oppbevaring!

Bestill ditt minilager nå!